Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με την έναρξη της εφαρμογής της νέας ΚΑΠ στην χώρα μας, από 1/1/2023, ο Οργανισμός πραγματοποιεί ημερίδες ενημέρωσης σε όλη τη χώρα με θέμα : «Τα νέα δεδομένα της ΚΑΠ 2023-2027 - Αγρότες και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. μαζί σε μια νέα εποχή».

Η πρώτη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Κοζάνη, στο Κέντρο Ποντιακού Ελληνισμού, την Παρασκευή 13/1/2023 στις 18.00.

Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι :

α) «Οι Άμεσες Ενισχύσεις στο Στρατηγικό Σχέδιο της Κ.Α.Π.», από την κα Παρασκευή Τυχεροπούλου, Προϊσταμένη (α.α.) της Δ/νσης Άμεσων Ενισχύσεων & Αγοράς του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε..

β) «Σχέδια Βελτίωσης και Νέοι Γεωργοί», από τον κ. Ευθύμιο Τσιατούρα, Προϊστάμενο της Μονάδας Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις, της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ..

γ) «Οι Έλεγχοι των Δράσεων και Καθεστώτων στο πλαίσιο της Κ.Α.Π. 2023-2027 - νέα εργαλεία ελέγχου και προοπτικές», από τον κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Προϊστάμενο (α.α.) της Δ/νσης Τεχνικών Ελέγχων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε..

δ) «Καινοτόμες εφαρμογές του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.», από τον κ. Κωνσταντίνο Κουντούρη, Προϊστάμενο της Δ/νσης Πληροφορικής του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε..

ε) «Ταμείο Ανάκαμψης – Ευκαιρίες στον Αγροτικό τομέα», από τον προσκεκλημένο ομιλητή κ. Χρήστο Γιαννακάκη, Αντιπρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.)

Η Ημερίδα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση επί των θεμάτων που αναπτύχθηκαν, την οποία θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Ευάγγελος Σημανδράκος.

 

Ημερίδα ενημέρωσης στην Κοζάνη

 

Επιστροφή στην κορυφή