15/09/2021

Δελτίο Τύπου

 

85h ΔΕΘ - Περίπτερο 15 ΟΠΕΚΕΠΕ

 

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την παρουσία εκπροσώπων του, στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Νο15).

Στα εγκαίνια του περιπτέρου, που έγιναν το Σάββατο 11/9 από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, παρέστη ο Πρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Δημήτριος Μελάς και ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κ. Απόστολος Λαμπρόπουλος. Το περίπτερο επίσης επισκέφθηκαν, οι Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.κ. Γεώργιος Στύλιος και Σίμος Κεδίκογλου, αλλά και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου.

Σκοπός της παρουσίας του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η προβολή του έργου του Οργανισμού και η ενημέρωση των παραγωγών, για τη μετάβαση σε μια νέα ψηφιακή εποχή ελέγχων που βασική επιδίωξη έχουν την ορθή, έγκαιρη και με διαφάνεια καταβολή των ενισχύσεων που χορηγούνται στον γεωργικό τομέα, χωρίς δημοσιονομικές διορθώσεις, προς όφελος του συνόλου του αγροτικού πληθυσμού της χώρας.

Οι υπάλληλοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. παρείχαν στους επισκέπτες σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια, με λεπτομερείς οδηγίες τόσο για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, όσο και για τη διενέργεια των ελέγχων για την χορήγηση των ενισχύσεων εντός Ο.Σ.Δ.Ε.

Η παρουσία του Οργανισμού στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συνεχίζεται! Μέχρι την Κυριακή 19/9 σας περιμένουμε στο περίπτερο του ΥπΑΑΤ, για να σας ενημερώσουμε για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

 

85η ΔΕΘ - ΟΠΕΚΕΠΕ 1

 

85η ΔΕΘ - ΟΠΕΚΕΠΕ 2