Σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να διευθετηθούν τυχόν ζητήματα κατά τα οποία ο δικαιούχος ή ο εκμισθωτής του δικαιούχου είναι συγκύριος / συνδικαιούχος σε έκταση που στο λειτουργούν κτηματολόγιο εμφανίζεται κύριος φορέας του ελληνικού δημοσίου (εμφάνιση κωδικού λάθους 54350), θα πρέπει μέχρι την 01/11/2022 να αποσταλούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τα εξής:


1. Στην περίπτωση που συγκύριος / συνδικαιούχος με τον φορέα του δημοσίου είναι ο ίδιος ο δικαιούχος ΕΑΕ 2022, το σχετικό απόσπασμά του (Κτηματολογικού Πίνακα και Διαγράμματος).

2. Στην περίπτωση που συγκύριος / συνδικαιούχος με τον φορέα του δημοσίου είναι ο εκμισθωτής του δικαιούχου ΕΑΕ 2022, το σχετικό κτηματολογικό απόσπασμα του εκμισθωτή (Κτηματολογικού Πίνακα και Διαγράμματος).


Τα παραπάνω θα αποστέλλονται μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: , και θέμα" ΣΥΓΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΦΜ........... A/A..........".

Τονίζεται ότι η παραπάνω διαδικασία θα αφορά αποκλειστικά σε περιπτώσεις συγκυριότητας όπου επί της εν λόγω έκτασης ο πολίτης / δικαιούχος όπως περιγράφεται ανωτέρω, είναι κύριος ποσοστού επί της έκτασης και αυτό
έχει καταγραφεί στο λειτουργούν κτηματολόγιο.