Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακές Υπηρεσίες ΟΠΕΚΕΠΕ & Νέα ΚΑΠ 2014-2020. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.και του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Ιωαννίνων.

Τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και τον Πρόεδρό του κ.Γρηγόρη Αποστολάκο, εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και απάντησε σε ερωτήσεις των παρισταμένων.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και συγκεκριμένα ο κ. Κύριλλος Κόρδεβας, (Δ/νση Πληροφορικής), ο οποίος παρουσίασε τις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και ανάλυσε τα Μέτρα Δράσης 214 (Αγροπεριβαλλοντικά), η κα Χαριτίνη Παπαθανασίου, (Π.Δ. Ηπείρου&Δυτ. Μακεδονίας), που ανέλυσε τη διαδικασία της Διαδικτυακής υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2013 και η κα Αθανασία Γεωργοπούλου (Γραφείο Ευρωπαϊκών θεμάτων, Επικοινωνίας& Δημοσίων Σχέσεων Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), που εισηγήθηκε για τη Νέα Κ.Α.Π. 2014-2020. Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση, όπου απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και θέματα που τέθηκαν από τους ακροατές.

Επιστροφή στην κορυφή