Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 στην Καβάλα ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακές Υπηρεσίες ΟΠΕΚΕΠΕ & Νέα ΚΑΠ 2014-2020. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε-ΑΜ, του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Καβάλας και του Επιμελητηρίου του νομού.

Τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και τον Πρόεδρό του κ.Γρηγόρη Αποστολάκο, εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του οργανισμού κ Αλέξανδρος Οφίδης , ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί αρωγό σε κάθε προσπάθεια με κατεύθυνση την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του αγρότη αλλά και του επαγγελματία του χώρου .

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και συγκεκριμένα ο κ. Γεώργιος Μονδέλος , (Δ/ντης Πληροφορικής), ο οποίος παρουσίασε τις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. , ο κ. Νικόλαος Γαλάνης, (Π.Δ. Αν. Μακεδονίας και Θράκης), που ανέλυσε τη διαδικασία της Διαδικτυακής υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2013 ,ενώ παράλληλα μίλησε και για την Νέα Κ.Α.Π. 2014-2020. Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση, όπου απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και θέματα που τέθηκαν από τους ακροατές.

Επιστροφή στην κορυφή