Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα <<Διαδικτυακές και Ψηφιακές Υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ>>.Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε και του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας-Θράκης.

Τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και τον Πρόεδρό του κ.Γρηγόρη Αποστολάκο, εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ιωάννης Παπαϊορδανίδης, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί αρωγό σε κάθε προσπάθεια με κατεύθυνση την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του αγρότη, αλλά και του επαγγελματία του χώρου. Χαιρετισμό απηύθηναν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Σπυρίδων Μάμαλης, ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας-Θράκης κ. Γρηγόρης Νικολαϊδης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε Κ.Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Σαρόπουλος.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και συγκεκριμένα η κ. Ελβήρα Σεραφειμίδου (Δ/ντρια της Π.Δ. Μακεδονίας-Θράκης), η οποία παρουσίασε τις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και η κ. Σοφία Πάντου (Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Ενισχύσεων και Καθεστώτων Κεντρικής Υπηρεσίας), που ανέλυσε τη διαδικασία της Διαδικτυακής υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2013. Μετά το πέρας των εισηγήσεων τέθηκαν ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν από τα παρευρισκόμενα στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Επιστροφή στην κορυφή