Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Μια επιτυχημένη ημερίδα, πραγματικό σεμινάριο για γεωτεχνικούς, αγρότες και φορείς που εμπλέκονται με θέματα του αγροτικού τομέα συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας Ροδόπης, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος Παράρτημα Θράκης με τον Γεωπονικό Σύλλογο Ροδόπης και την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ροδόπης, με την υποστήριξη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Στην εκδήλωση με θέμα «Διαδικτυακές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ – Διαδικτυακή υποβολή Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2013» παραβρέθηκε σημαντικός αριθμός γεωτεχνικών, αγροτών και εκπρόσωποι φορέων.Αναλύθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν διαμέσου της ιστοσελίδας για την ηλεκτρονική διαδικτυακή υποβολή της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας έγινε σε παράδειγμα on line υποβολής αίτησης ενιαίας ενίσχυσης και αναλύθηκαν εκτενώς τα πιο σημαντικά στάδια του προγράμματος υποβολής.

Τόσο η επιλογή των θεμάτων, όσο και των εισηγητών, αποδείχθηκαν επίκαιρες και πολύ επιτυχημένες, καθώς ικανοποίησαν το κοινό, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, υπέβαλε ερωτήσεις στους ομιλητές, συμμετείχε σε διάλογο και εκφράσθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα και το περιεχόμενο της εκδήλωσης.

Τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και τον Πρόεδρό του κ. Γρηγόριο Αποστολάκο εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί αρωγό σε κάθε προσπάθεια με κατεύθυνση την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του αγρότη, αλλά και του επαγγελματία του χώρου.

Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Νικόλαος Γαλάνης (Προϊστάμενος της Π.Μ. Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης), ο οποίος παρουσίασε την διαδικτυακή υποβολή αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2013.

Επιστροφή στην κορυφή