Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ ημερίδα με θεμα: «On line Υπηρεσίες ΟΠΕΚΕΠΕ& Ηλεκτρονική υποβολή Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης».Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Αν.Στερεάς, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων.

Τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και τον Πρόεδρό του κ.Γρηγόρη Αποστολάκο, εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί αρωγό σε κάθε προσπάθεια με κατεύθυνση την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του αγρότη, αλλά και του επαγγελματία του χώρου..

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και συγκεκριμένα ο κ. Γεώργιος Μονδέλος (Δ/ντής της Δ/νσης Πληροφορικής), ο οποίος παρουσίασε τις On line Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., ο κ. Αθανάσιος Βαλιάκος υπάλληλος της Δ/νσης Πληροφορικής, ο οποίος ανέλυσε τις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και η κ. Σοφία Πάντου (Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Ενισχύσεων και Καθεστώτων Κεντρικής Υπηρεσίας), που ανέλυσε τη διαδικασία της Διαδικτυακής υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2013. Μετά το πέρας των εισηγήσεων τέθηκαν ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν από τα παρευρισκόμενα στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Επιστροφή στην κορυφή