Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ-Ανταγωνιστικότητα και ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας υποβολής αίτησης ένταξης στην Δράση 2.3 (Β) «ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΚΧΑΡΟΤΕΥΤΛΩΝ» του Μέτρου 214 «ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ» του Άξονα 2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 (Π.Α.Α.) 




Η πρόσβαση στην πλατφόρμα πραγματοποιείται μέσω του συνδέσμου , και είναι απαραίτητη η εγγραφή του ενδιαφερομένου. Σημειώνεται ότι τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της πλατφόρμας δεν θα είναι δυνατή η οριστικοποίηση των αιτήσεων παρά μόνο η προσωρινή τους αποθήκευση.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ με ιδία μέσα συνεχίζει να αναπτύσσει και να παρέχει στον αγρότη-πολίτη σύγχρονες διαδικτυακές υπηρεσίες που διασφαλίζουν την αξιοκρατία και την διαφάνεια, επιτυγχάνοντας την άμεση εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων. Οι ενδιαφερόμενοι - υποψήφιοι δικαιούχοι της Δράσης 2.3 (Β), υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση ενίσχυσης πλήρως συμπληρωμένη και λαμβάνουν ηλεκτρονικό πρωτόκολλο από το μηχανογραφικό σύστημα που υποστηρίζει την εφαρμογή αυτής της Δράσης.

Επιστροφή στην κορυφή