Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Με αφορμή κακόβουλες και δυσφημιστικές αναρτήσεις και δημοσιεύματα που επιχειρούν να εμπλέξουν τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στο θλιβερό περιστατικό της αυτοκτονίας κτηνοτρόφου, θέλουμε, καταρχάς, να εκφράσουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντα και να επισημάνουμε στους «συγγραφείς» των εν λόγω αναρτήσεων και δημοσιευμάτων τα ακόλουθα:


Οι εργαζόμενοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, ασκούν και θα συνεχίσουν να ασκούν καθημερινά με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση τα καθήκοντά τους, παρά τον περιορισμένο αριθμό τους σε περιφερειακό κυρίως επίπεδο και μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Παρά τις δυσκολίες αυτές, ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και οι εργαζόμενοί του διεκπεραίωσαν με επιτυχία, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, έναν πολύ μεγάλο όγκο πληρωμών προς τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο της χώρας μας, σύμφωνα με το υφιστάμενο ευρωπαϊκό και εθνικό θεσμικό πλαίσιο.

Η Διοίκηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει την αμφισβήτηση και την υπονόμευση του έργου και του ηθικού των εργαζομένων του και δηλώνει ότι σε περίπτωση επανάληψης τέτοιων αναρτήσεων ή δημοσιευμάτων επιφυλάσσεται να εξαντλήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα για την υπεράσπισή τους, καθώς και για την προάσπιση του έργου και του κύρους του Οργανισμού.

Επιστροφή στην κορυφή