Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, τοποθετήθηκαν τρία νέα μέλη στη Διοίκηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε, τα οποία ανέλαβαν καθήκοντα σήμερα, 19 Δεκεμβρίου 2022.

Τα δύο μέλη προέρχονται και υπηρετούν αυτή τη στιγμή στον Οργανισμό. Συγκεκριμένα:

Η κα Γεωργία Αθανασάκη, πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής από το ίδιο Πανεπιστήμιο, αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος, μέχρι την πλήρωση της θέσης μέσω της σχετικής προκήρυξής και διαδικασίας, η οποία ολοκληρώνεται από το Α.Σ.Ε.Π. Η νέα Αντιπρόεδρος υπηρετούσε ως Προϊσταμένη Τμήματος Λογιστηρίου και Προϋπολογισμού της Διεύθυνσης Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης. 

Η κα Όλγα Μωραΐτου - Ζώη, πτυχιούχος της Σχολής Νομικών & Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια. Η νέα Γενική Διευθύντρια έχει υπηρετήσει ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πληρωμών Αγροτικών Ενισχύσεων καθώς και ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης.

Η επιστημονική τους γνώση και η εμπειρία τους αποτελεί εχέγγυο  για την εκπλήρωση των νέων καθηκόντων τους στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., σε μια κρίσιμη περίοδο, αυτή της μετάβασης των πληρωμών  των αγροτών στο gov.gr. Στο έργο τους  θα έχουν την υποστήριξη του Προέδρου και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Τέλος επισημαίνουμε ότι Τακτικό Μέλος του Δ.Σ., ορίστηκε ο κ. Γιαννακουλόπουλος Βασίλειος, Ορκωτός ελεγκτής, εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών.

 

ΟΠΕΚΕΠΕ ΔΣ

Επιστροφή στην κορυφή